Onze Jubilarissen in 2024

.Bram Scheerder 25 jaar lid van VV Zanglust en van de NBvV. Oud scheidsrechter, kweker van vogels en van vissen. Putters, Goudvinken en vele soorten tropen heeft hij gekweekt. Een pionier voor de vogelkwekers. Vogels worden bij Bram gekweekt op de bovenste verdieping van de woning. Wel jammer is dat we hem helaas niet zien met zijn vogels op onze Onderlinge Clubshow. Daar heeft hij een reden voor. Binnenkort maar eens over praten. Hij heeft nu ook Blauwvleugels in de buitenvolière. Ook is hij een liefhebber van Bingo. 
Bram van harte gefeliciteerd. 

Dick Zonnebelt 25 jaar lid van de NBvV en sinds enkele jaren lid van Zanglust. Een verwoed kweker van Kleur-en Standaard Grasparkieten. Doet ook altijd mee met de Kampioen van Zutphen, behalve als er een Warkens feest is. Een echte feestganger dus. Momenteel druk met het schoonhouden en onderhoud van de Camping. Dick van harte proficiat.  

Heer Preuter. 60 jaar lid van de NBvV en sinds enkele jaren lid bij Zanglust. Helaas heeft hij door zijn gezondheid afscheid genomen van zijn vogels en per 1 januari zijn lidmaatschap bij Zanglust moeten beëindigen. Altijd lid geweest van Ons Genoegen te Eefde tot deze vereniging ophield te bestaan. Begonnen met zoals ie aangeeft Grasparkietjes. Daarna altijd Kanaries (Geel, rood, wit) en wat Harlekijnen. Ook wel succesvol meegedaan met shows. Buiten zijn wedstrijdvogels ook altijd wel een

buitenvolière gehad met meerdere soorten vogels. Hr. Preuter van harte proficiat. 

Fred Horst 40 jaar lid van de NBvV en 40 jaar lid van Zanglust. Al vele jaren secretaris van Zanglust. Een pitbull in positieve zin volgens onze voorzitter. Als iets niet bekend is zet hij alles op alles om erachter te komen en schroomt niet om te zeggen waar hij voor staat. Heel zijn lidmaatschap kweekt hij al Glosters. Voor het eerst koppels gekocht in de Hanzehal in de jaren '80 (1980) nog onder deskundig advies van Wim Kollen en Maarten Lindeboom. Met name de laatste jaren gaat het hem goed op grotere shows.

In 2024 zelfs brons bij de enkelingen en zilver bij de stellen in Hardenberg bij de NK. Ook op Postuurshows gaat het hem goed af.
Fred van harte proficiat.