Opgericht 15 oktober 1954

  Nederl. Bond v. Vogelliefhebbers                                       

                                           Vogelliefhebbersvereniging "Zanglust "

Secretariaat :
F. Horst 
Alb. Cuypstraat 26
7204 BS Zutphen

tel : 0575-514532

Geachte Vogelliefhebber,

Door middel van dit schrijven willen wij U als bestuur  hartelijk welkom heten op de website van Vogelliefhebbersvereniging Zanglust. Wij zijn opgericht in 1954 en hebben momenteel ruim veertig leden.

Daarnaast beschikken wij over een eigen clubgebouw aan de Deventerweg (achterpad tegenover de atletiekvereniging Hanzesport)

Elke Maandag avond is ons clubgebouw geopend  van 19:30 tot 23:00 uur en onder het genot van een drankje en een hapje wordt de vogelliefhebberij besproken. Je kunt dus met problemen terecht bij collega vogelliefhebbers en zo een oplossing zoeken in een eigen gezellige omgeving. Ook kun je terecht voor kweek en aankoopadviezen.

Ons clubgebouw wordt verder gebruikt voor de bestuurs-en ledenvergaderingen. Onze tentoonstellingsmaterialen zijn opgeslagen in ons clubgebouw.

Vanuit ons clubgebouw wordt de redactie bestuurd van ons mooie clubblaadje “ Het Nestje “ Dit clubblad verschijnt 5x per jaar.

Eenmaal per jaar ( zo rond week 45 in  november) wordt de grote clubshow van Zanglust gehouden in het DWK-gebouw te Zutphen. Dit is voor de vogelliefhebbers van Zanglust een jaarlijks terugkerend hoogtepunt.  Veel van onze leden nemen deel aan landelijke-en regionale en district tentoonstellingen alwaar mooie resultaten behaald zijn. Zanglust kent vele kampioenen.

Daarnaast organiseren wij excursies, lezingen en bingo avonden. Zoals U leest is het de moeite waard om lid te  zijn van Zanglust. De kosten zijn slechts € 46,00 per jaar.

U bent dan automatisch lid van de NBVV ( Nederlandse bond voor vogelliefhebbers) en U ontvangt dan geheel gratis het schitterende blad “ Onze Vogels”  ( 12 x per jaar)

Dit alles is volgens ons reden genoeg om  lid te zijn  van onze mooie vereniging Zanglust,

Wij  wensen U veel plezier bij  VV Zanglust !!

Bestuur VV Zanglust 

 

 

U kunt er ook voor kiezen om donateur te worden. Hiervoor bedraagt uw bijdrage per jaar € 10,00.

Dan ontvangt ook ons mooie clubblad “ Het Nestje “ Dit clubblad verschijnt 5x per jaar.